nieuws

Kluwer brengt Gids voor Personeelsmanagement onder bij Vakmedianet

Persoonlijke ontwikkeling

Kluwer Nederland brengt de producten en activiteiten van HR, Arbo, OR, Facilities en Secretaressen onder bij een nieuwe eigenaar: Vakmedianet uit Bussum.

Deze uitgeverij zal de merken Gids voor Personeelsmanagement, Arbo, OR Informatie, Facto Magazine, Security Management, Service Management, Management Support en bijbehorende spin-offs zoals congressen en trainingen, overnemen.
De verkoop is een logische stap in de uitvoering van de strategie van Kluwer. Naar verwachting zal de verkoop begin juni afgerond zijn.

Met deze sterke merken kan Vakmedianet haar uitgeverij verder uitbouwen. Vakmedianet voorziet scherp gedefinieerde communities van professionals van relevant nieuws en achtergrondinformatie. De uitgeverij zal de activiteiten vanaf een andere locatie in Alphen aan den Rijn voortzetten.

Reageer op dit artikel