opleiding

27 november | Adviseren en Grenzen Stellen

Persoonlijke ontwikkeling

Veel functionarissen in het werkveld van arbo, veiligheid en HR zijn door hun grote betrokkenheid en harde werken vaak “grenzeloos”. Dat wil hier zeggen; in de uitoefening van uw adviserende taak wordt al heel snel de verantwoordelijkheid van een opdrachtgever overgenomen.

27 november | Adviseren en Grenzen Stellen

Hierdoor kunt u in de situatie terechtkomen dat er steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. Dit heeft een negatieve invloed op effectiviteit en kwaliteit van uw advisering. Daarnaast veroorzaakt dit veel stress en persoonlijke onbalans. Dit heet werken vanuit een “verborgen” contract.

Door inzicht te krijgen in deze onderliggende (onbewuste) dynamieken van dit “verborgen” contract is het mogelijk wijzigingen aan te brengen in eigen houding en gedrag. Resultaat is een heldere taak- en contractering met de opdrachtgever. Een professioneel en effectiever uitgevoerde aanpak van vraagstukken met meer persoonlijke rust en balans.

Wat leert u?

 • U krijgt inzicht in de taken, positie en grenzen die behoren
  bij úw werk;
 • U krijgt tips & adviezen voor het creëren van meer draagvlak
  in uw bedrijf of organisatie;
 • U ontdekt uw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen;
 • U wordt bewuster van de sterke en zwakke punten van uw
  eigen adviesstijl;
 • U leert beter omgaan met lastige situaties en weerstanden;
 • U gaat aan de slag met concrete praktijksituaties.

Bestemd voor:

 • Arboprofessionals
 • Preventiemedewerkers
 • HR-professionals

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels