nieuws

Postbode Almere houdt brieven voor zichzelf

Arbeidsrecht

Postbode Almere houdt brieven voor zichzelf

Een postbode in Almere is op staande voet ontslagen, omdat ze de post van vierhonderd adressen achterhield. Haar werkgever, TNT Post, voelde nattigheid na meerdere klachten en vond een deel van de onbezorgde post terug in de woning van de vrouw. Dat heeft een woordvoerdster van TNT Post donderdag gezegd.

De postbode was nog maar net in dienst en leek volgens de zegsvrouw haar werk goed te doen. Eind vorige week kwamen echter steeds meer meldingen binnen van Almeerders die tevergeefs op hun post zaten te wachten. De bedrijfsrecherche van TNT ging bij de vrouw langs en trof daar een hoeveelheid brieven aan die ze verzuimd had te bezorgen.
Waar de rest van de post is gebleven of waarom de vrouw de brieven achterhield, werd uit haar verklaring niet duidelijk. De gevonden brieven zijn alsnog bezorgd bij de gedupeerden. (ANP)

Reageer op dit artikel