nieuws

Ontslag met een muzikaal tintje

Arbeidsrecht

Ontslag met een muzikaal tintje

Begeleid door een fanfare diende de Amerikaanse Joey zijn ontslag in. Het filmpje op You Tube is inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

In het filmpje staat de hotelmedewerker uit Providence, Rhode Island met een fanfare van vrienden voor het hotel. Hij vertelt dat hij ontslag gaat nemen, hij is de werkomstandigheden beu. Met z'n allen lopen ze naar binnen en wachten daar op de baas. Als deze arriveert geeft Joey hem de ontslagbrief met de woorden: ‘Ik ben hier om je vertellen dat ik ontslag neem.' Dan barst de fanfare los in vrolijke muziek en verlaten ze het pand.

10News checkte het verhaal van Joey bij de werkgever, Marriott Hotels. Een woordvoerster bevestigde dat Joey inderdaad bij het hotel in dienst is geweest. Zij noemde deze manier van ontslag nemen ‘ongelukkig' maar sprak ook het vertrouwen uit dat het 'management van het hotel in nauwe samenwerking met de staf werkt aan een aangename omgeving voor alle medewerkers'.

 Bekijk het filmpje op YouTube

Reageer op dit artikel