nieuws

De PW. Monitor: hoe denkt u over de WAB?

Arbeidsrecht

Doe mee aan de nulmeting van PW. en Flexmarkt over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). De resultaten worden eind deze maand gepubliceerd.

De PW. Monitor: hoe denkt u over de WAB?

Hoe denkt u over de WAB, die op 1 januari 2020 wordt ingevoerd? Zal dit leiden tot meer vaste contracten, zoals wordt beoogd? Zal het aantal uitzendconstructies toenemen, zoals wordt gevreesd?

Klik hier om meteen met het onderzoek te starten. Naar schatting kost het invullen hiervan u maximaal tien minuten tijd.

Over het onderzoek

PW. en Flexmarkt beogen met dit onderzoek in kaart te brengen hoe HR-, payroll- en uitzendprofessionals denken over de WAB.  De redacties van beide titels pubiceren eind deze maand over de onderzoeksresultaten. Het onderzoek zal periodiek worden herhaald , zodat inzichtelijk wordt of de mening over deze wet door de tijd verandert.

Meer lezen over de WAB

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)Na de omvangrijke wijziging van het arbeidsrecht door de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, gaat het arbeidsrecht opnieuw op de schop. Lees alles over de WAB en de betekenis voor HR in het boek Wet arbeidsmarkt in balans. Geschreven door arbeidsrechtadvocaten, biedt het boek betrouwbare en onmisbare informatie voor werkgevers.

Meer informatie en bestellen

Reageer op dit artikel