opleiding

Arbeidsrecht

19 & 26 november, 3 december | Arbeidsrecht voor de P&O Praktijk

Thema: Arbeidsrecht

Soort opleiding: Opleiding

Prijs: €1495

Arbeidsrechtelijk heeft u te maken met wetgeving, CAO’s en reglementen van de onderneming. Kent u de mogelijkheden en beperkingen?

19 & 26 november, 3 december | Arbeidsrecht voor de P&O Praktijk

Als P&O’er verricht u regelmatig handelingen met een juridisch karakter. U neemt mensen aan. U waardeert en beloont personeel. U neemt beslissingen rond ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslag. Stuk voor stuk belangrijke, vaak ook gevoelige onderwerpen. Onderwerpen waarbij arbeidsrechtelijke kennis onontbeerlijk is. Van u wordt verwacht dat u deze kennis heeft.

Maar het is niet altijd makkelijk om op alle vragen een antwoord te geven … U heeft te maken met vele complexe regelingen, met cao’s, reglementen en overeenkomsten. U moet de relevante wetgeving en de verschillende regelingen goed begrijpen. Maar u moet hier ook mee om kunnen gaan. Daarnaast moet u de juiste beslissingen kunnen nemen aan de hand van een goed en volledig dossier. Bovendien heeft u te maken met een recente ingrijpende herziening van het ontslagrecht.

Wat leert u?
Deze praktijkcursus geeft u een actueel overzicht van de belangrijkste juridische vraagstukken op arbeidsrechtelijk gebied. Ook worden recente en komende wetswijzigingen en de gevolgen hiervan met u doorgenomen.

Zoals de Wet Werk en Zekerheid. Ervaren docenten, zowel advocaten als een rechter, leren u de kleine lettertjes lezen en begrijpen. U heeft volop ruimte om onduidelijkheden, knelpunten en vragen uit uw dagelijkse werk aan hen voor te leggen. Vergroot uw kennis. Voorkom kostbare fouten en tijdrovende procedures!

Literatuur
Als deelnemer ontvangt u de uitgave ‘Memo Plus Arbeidsovereenkomst en ontslag’ cadeau.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel