nieuws

Verkoopjevordering.nl verlost je van openstaande vorderingen

Geen categorie

Verkoopjevordering.nl is het nieuwe, eerste landelijke verkooploket waar particulieren en bedrijven hun financiële vordering(en) kunnen verkopen. De nieuwe portal is een oplossing voor diegenen die geen zin hebben een vaak langdurig en energieverslindend incassotraject in te gaan. Via de website weet de verkoper ook meteen wat de economische waarde van zijn vordering is.

Via de site kan de verkopende partij zijn vordering doorgeven, waarna de aanvraag wordt beoordeeld door een team van juristen dat is gespecialiseerd in het beoordelen, kopen en innen van vorderingen. De website werkt ook nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Binnen vijf dagen ontvangt de verkoper van de vordering een reactie. Bij overeenstemming over de voorwaarden van verkoop staat het overeengekomen bedrag binnen drie dagen op zijn rekening..

Enorme stijging
Vorig jaar verwisselde in Nederland vorderingen van eigenaar voor een geschat bedrag van een miljard euro. Daarnaast geven bedrijven en particulieren aan honderden miljoenen euro's per jaar uit aan het voeren van incassoprocedures. Vanwege de economische crisis en de toenemende behoefte aan liquide middelen verwacht verkoopjevordering.nl dat het aantal aangeboden vorderingen de komende maanden gestaag zal stijgen. Voor meer informatie: http://www.verkoopjevordering.nl/

Reageer op dit artikel