nieuws

Landelijke aanklager transportcriminaliteit

Geen categorie

De leiding van het Openbaar Ministerie (OM) heeft een landelijk officier van justitie aangesteld om de bestrijding van transportcriminaliteit te coördineren. Dat heeft het OM laten weten. Onder transportcriminaliteit vallen bijvoorbeeld ladingdiefstal en diefstal van voertuigen of delen daarvan. Het gaat om officier van justitie Olav Beckers. De aanklager krijgt als taak om de opsporing […]

De leiding van het Openbaar Ministerie (OM) heeft een landelijk officier van justitie aangesteld om de bestrijding van transportcriminaliteit te coördineren. Dat heeft het OM laten weten. Onder transportcriminaliteit vallen bijvoorbeeld ladingdiefstal en diefstal van voertuigen of delen daarvan. Het gaat om officier van justitie Olav Beckers.

De aanklager krijgt als taak om de opsporing en vervolging van verdachten van dit soort misdrijven inhoudelijk aan te sturen. Ook zal hij zelf zaken behandelen.

Reageer op dit artikel