nieuws

Beveiligers gaan naar het Binnenhof

Geen categorie

Op woensdag 4 augustus zullen actievoerende beveiligers het Binnenhof in Den Haag bezoeken. Daar zullen zij op het ministerie van Defensie het zogenaamde EHBO-koffertje aanbieden. Vervolgens zullen zij een bezoek brengen aan de Eerste en Tweede Kamer. FNV Bondgenoten, CNV Dienstenbond en De Unie mobiliseren momenteel beveiligers om onder het motto ‘Beveiligers voor een veilige […]

Op woensdag 4 augustus zullen actievoerende beveiligers het Binnenhof in Den Haag bezoeken. Daar zullen zij op het ministerie van Defensie het zogenaamde EHBO-koffertje aanbieden. Vervolgens zullen zij een bezoek brengen aan de Eerste en Tweede Kamer.

FNV Bondgenoten, CNV Dienstenbond en De Unie mobiliseren momenteel beveiligers om onder het motto ‘Beveiligers voor een veilige toekomst!' publieksvriendelijke acties te voeren. De vakbonden willen in de nieuwe CAO afspraken vastleggen over werkzekerheid bij contractovernames, mét behoud van arbeidsvoorwaarden. Eerder is al een CAO-onderhandelingsronde verstoord en kregen de werkgevers een EHBO-koffertje: Eerste Hulp bij Objectwisseling aangeboden.

Meer informatie over o.a. komende acties: www.beveiligersinactie.nl

Reageer op dit artikel