nieuws

Ronde Tafel bijeenkomst ‘Zelfroosteren in de Zorg’

Geen categorie

Ronde Tafel bijeenkomst 'Zelfroosteren in de Zorg'.
Op woensdag 10 november bent u welkom bij een Ronde Tafel bijeenkomst rondom het thema zelfroosteren. De bijeenkomst vindt plaats met medewerking van dr. ir. Jan de Leede, docent HRM en 'worksystems' aan de Universiteit Twente en oprichter van ModernWorkx. Wilt u met vertegenwoordigers van andere zorginstellingen van gedachten te wisselen, ideeën opdoen en ervaringen delen over de mogelijkheden en praktische toepassing van zelfroosteren en individueel roosteren in de zorg? Schrijf u dan in voor deze inspirerende middag. Tijdens de Ronde Tafel wordt onder andere aandacht besteed aan onderwerpen als 'Wat kan je bereiken met zelfroosteren?', 'Wat is er nodig voor succesvol zelfroosteren of individueel roosteren?' en 'Welke aandachtspunten of valkuilen kom je tegen?'

Wanneer: 10 november 2010
Waar: Intus, Biltseweg 8, Bosch en Duin (Zeist)
Kosten: Geen
Organisatie: Intus
Meer informatie:
http://www.intus.nl/evenementen
tel. 030-8200315

Reageer op dit artikel