nieuws

3400 aanmeldingen voor Holland Heineken House

Geen categorie

Ruim 3.400 mensen hebben zich aangemeld voor het Holland Heineken House Londen 2012. Hiermee breekt de wervingscampagne van het Holland Heineken House Londen 2012 het record van de voorgaande edities met 400 aanmeldingen. Randstad is inmiddels begonnen met het zorgvuldig verwerken van de aanmeldingen die zijn binnengekomen op  http://www.hollandheinekenhouse.nl/. In opdracht van NOC*NSF is Heineken […]

Ruim 3.400 mensen hebben zich aangemeld voor het Holland Heineken House Londen 2012. Hiermee breekt de wervingscampagne van het Holland Heineken House Londen 2012 het record van de voorgaande edities met 400 aanmeldingen.

Randstad is inmiddels begonnen met het zorgvuldig verwerken van de aanmeldingen die zijn binnengekomen op  http://www.hollandheinekenhouse.nl/.
In opdracht van NOC*NSF is Heineken met HR partner Randstad op zoek gegaan 275 top crewleden met passei voor sport en een Oranjehart. Een selectieteam van meer dan 15 recruiters stelt de crew samen voor het Holland Heineken House.
Deze crew gaat in de Londen aan de slag in de categorieën: bar, bediening, keuken, logistiek, garderobe, info desk, financieel, security, communicatie en facilitair.

Reageer op dit artikel