nieuws

Athlon opent flexwerk-center bij Schiphol

Geen categorie

Athlon is de eerste Nederlandse autoleasemaatschappij die duurzaamheid uitwerkt tot compleet nieuwe service. Het duurzame Athlon Flex Centre onder de rook van Schiphol vormt, op 5 minuten rijden van de A4, een stap voorwaarts in Het Nieuwe Werken. Het vormt een plek om tussen afspraken door zelfstandig te werken, met zijn tweeën af te spreken […]

Athlon is de eerste Nederlandse autoleasemaatschappij die duurzaamheid uitwerkt tot compleet nieuwe service. Het duurzame Athlon Flex Centre onder de rook van Schiphol vormt, op 5 minuten rijden van de A4, een stap voorwaarts in Het Nieuwe Werken.

Het vormt een plek om tussen afspraken door zelfstandig te werken, met zijn tweeën af te spreken voor een zakelijk overleg, of een vergadering te houden. Dit alles in inspirerende ruimtes met een trendy design.

Duurzaamheid is het uitgangspunt voor onder andere de inrichting, de voorzieningen voor elektrisch rijden, energiezuinige verlichting en cateringfaciliteiten.

Armand van Veen, Algemeen Directeur van Athlon Car Lease: ‘We faciliteren onze klanten op een nieuwe manier, die helemaal past bij onze filosofie van duurzaamheid. Mooi meegenomen is dat het contact met onze leaserijders niet uitsluitend meer gaat over administratieve details!"
"We verwachten voor de eerste maand een bezettingsgraad tussen de 40% en 50%. Als het goed loopt, is het zeker niet ondenkbaar dat op meer plaatsen in Nederland een Athlon Flex Centre komt."

Bij het center zijn 7 vergaderzalen te boeken met namen als 'Travel' en 'Walk', afgeleid van de stijlvolle zwart-wit fotografie die de muren bekleedt.
Ook is er een chique board room, zijn er flex- en kort-werkplekken met privacy-bevorderend en arboproof design en 'bila'-zitjes waar je zonder reserveren even kunt overleggen.
Het hart van het geheel wordt gevormd door het Werkcafé, met hoge overlegtafels, 'teletubbie-lampen', duurzame koffie en een biologische lunch.

De inrichting is verzorgd door partner Ahrend. Naast de Loungescape, een geluidsdempende flex-stoel voor 1 persoon, zijn misschien wel het meest opmerkelijk de 'mummy'-planten: een duurzame, 100% biologisch afbreekbare plant die geen water nodig heeft en verrassend levend oogt.

Klanten worden gestimuleerd om met elektrisch vervoer te komen: in de garage bevinden zich elektrische laadpalen, gerealiseerd door pandeigenaar Chipshol.

Reageer op dit artikel