nieuws

BSPD viert 25-jarig bestaan met jubileumcongres

Geen categorie

De Belangenvereniging SPD (BSPD) is opgericht in 1986 en bestaat nu precies 25 jaar. ter gelegenheid daarvan is er op 23 november een jubileumcongres met, zoals de BSPD zegt. een dagvullend programma, volledig afgestemd op de ‘financiële professional van vandaag’. 

Het initiatief voor de oprichting was een oproep van het Nederlandse Genootschap van Opleiders (NGO) om een studentenvereniging in het leven te roepen. Dit was in de tijd dat nog sprake was van een staatsexamen. Al snel na de oprichting groeide de Belangenvereniging SPD verder uit. In 2002 riep de BSPD het Register voor afgestudeerde SPD’ers (RS) in het leven. Inmiddels telt de vereniging ruim 1300 leden, redelijk gelijk verdeeld over studerende- en afgestudeerde SPD-ers.

Op het programma van het jublieumcongres staan onder meer de volgende onderwerpen:

– het belang van een goede opleiding;
– fraude door hoger management;
– begeleiden ondernemer bij financieringsbehoefte;
– de quiz ‘hoe digitaal ben jij?’,
– ICT innovaties voor de financial;
– het nieuwe werken;
– continious monitoring en continious auditing.

Verder praat Jochem Uytdehaage, Europees en wereldkampioen allround schaatsen in 2002, over energiemanagement en topsport. Tijdens het congres wordt ook de SPD-scriptieprijs 2011 uitgereikt.

Het jubileumcongres heeft als thema 'de financial van de toekomst' en is voor alle geìnteresseerden toegankelijk. De deelnamekosten bedragen € 25 per persoon. 

Klik HIER voor meer informatie.

Reageer op dit artikel