nieuws

Friese leerlingen behalen mbo-vakdiploma

Geen categorie

Een tweede groep van zes leerlingen van het Friesland College heeft het mbo-diploma Medewerker Schoonmaak en Glazenwassen (niveau 2), met de uitstroomrichting glazenwasser/gevelreiniger, behaald. Dit meldt Savantis, kenniscentrum voor beroepsonderwijs bedrijfsleven voor diverse sectoren waaronder schoonmaak en glazenwassen. Begin 2010 startte het Friesland College in Heerenveen het reinigingsonderwijs op niveau 2. De eerste groep bestond uit […]

Een tweede groep van zes leerlingen van het Friesland College heeft het mbo-diploma Medewerker Schoonmaak en Glazenwassen (niveau 2), met de uitstroomrichting glazenwasser/gevelreiniger, behaald. Dit meldt Savantis, kenniscentrum voor beroepsonderwijs bedrijfsleven voor diverse sectoren waaronder schoonmaak en glazenwassen.

Begin 2010 startte het Friesland College in Heerenveen het reinigingsonderwijs op niveau 2. De eerste groep bestond uit twaalf deelnemers. Zij ontvingen afgelopen zomer hun diploma met de uitstroomrichting Schoonmaker/medewerker vloeronderhoud. De teller staat nu op achttien gediplomeerden. Naar verwachting start een deel daarvan op korte termijn met de niveau 3-opleiding Allround medewerker Schoonmaak en Glazenwassen.

Meer informatie: www.savantis.nl

Reageer op dit artikel