nieuws

Grootste schoonmaakvakopleider gaat voor fair cleaning

Geen categorie

Op 22 september ondertekenden Hago Next en opleidingsinstituut SVS een contract voor het reinigen van de kantoren van SVS. Voorafgaand aan de ondertekening was een feestelijke diploma-uitreiking aan de eerste groep Hago Next-schoonmakers, opgeleid door SVS. De ceremonies vonden plaats in het hoofdkantoor van SVS, in Capelle aan den IJssel. SVS wil met deze overeenkomst een […]

Op 22 september ondertekenden Hago Next en opleidingsinstituut SVS een contract voor het reinigen van de kantoren van SVS.

Voorafgaand aan de ondertekening was een feestelijke diploma-uitreiking aan de eerste groep Hago Next-schoonmakers, opgeleid door SVS. De ceremonies vonden plaats in het hoofdkantoor van SVS, in Capelle aan den IJssel.

SVS wil met deze overeenkomst een statement maken: ‘s lands grootste opleider in de schoonmaakbranche gaat voor duurzaamheid, continuïteit en kwaliteit!

Meer informatie: www.vebego.com

Reageer op dit artikel