nieuws

In voor zorg-congres ‘De nieuwe thuiszorg’

Geen categorie

De nieuwe thuiszorg is een toekomstbestendige thuiszorg. ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente werd in 1,5 jaar tijd een nieuwe thuiszorgorganisatie met kleine zelfsturende wijkteams naar het concept van Buurtzorg. Met als uitgangspunt het 'eenvoudig organiseren van mensgerichte zorg’. In dit congres licht de Twentse zorgorganisatie samen met In voor zorg! alle bouwstenen toe die nodig zijn voor deze transitie. Hoe geeft u uw zorgverleners hun vak terug? Wat betekent dat voor de inrichting van uw organisatie? Welke veranderingen vraagt dat van het management en de ondersteuning? Leer van de ervaringen van ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente. Niet alleen de managers, maar ook de zorgverleners zelf vertellen over hun praktijkervaringen.

Wanneer: 24 november 2011
Waar: Theaterhotel Almelo
Kosten: Gratis
Organisatie: In voor zorg!
Meer informatie: In voor zorg!
info@invoorzorg.nl

Reageer op dit artikel