nieuws

Muller lid Onderzoeksraad voor Veiligheid

Geen categorie

De ministerraad heeft er mee ingestemd om de prof. mr. dr. E.R. (Erwin) Muller voor te dragen voor benoeming tot lid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Muller is tevens hoogleraar Veiligheid en Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. De benoeming gaat in per 1 november 2011. Muller is momenteel ook directeur […]

De ministerraad heeft er mee ingestemd om de prof. mr. dr. E.R. (Erwin) Muller voor te dragen voor benoeming tot lid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Muller is tevens hoogleraar Veiligheid en Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. De benoeming gaat in per 1 november 2011.

Muller is momenteel ook directeur van COT instituut voor veiligheids- en crisismanagement, een functie die hij per 1 december zal neerleggen.

Reageer op dit artikel