nieuws

Nieuwe website voor drukwerkinkopers

Geen categorie

Ondernemingsorganisatie KVGO is gestart met een speciale website gericht op inkopers van drukwerk. Op de site staan alle leden van het KVGO, circa 1.700 professionele en creatieve bedrijven, zeg maar dé bedrijven die het maken. Elk lid heeft zijn eigen bedrijfspagina, eventueel aangevuld met specialisaties van het bedrijf.  Projectleider Francis Hertz: "De site werkt als […]

Ondernemingsorganisatie KVGO is gestart met een speciale website gericht op inkopers van drukwerk. Op de site staan alle leden van het KVGO, circa 1.700 professionele en creatieve bedrijven, zeg maar dé bedrijven die het maken. Elk lid heeft zijn eigen bedrijfspagina, eventueel aangevuld met specialisaties van het bedrijf. 

Projectleider Francis Hertz: "De site werkt als een waardevolle startpagina bij de inkoop van drukwerk.

Drukwerk.nl maakt deel uit van het drieluik KVGO Vademecum op papier en KVGO Vademecum op het web.

De mogelijkheden van drukwerk.nl gaan veel verder. Zoeken kunnen drukwerkinkopers en andere bezoekers gemakkelijk via de twaalf hoofdrubrieken.
Iedere rubriek is onderverdeeld in categorieën die de specialisaties van de leden vermelden. Zoeken kan ook op plaats, postcode, de tag cloud of via een vrije term.

Behalve de bij het KVGO aangesloten bedrijven – de ondernemingen die het maken – kunnen drukwerkinkopers en andere bezoekers nieuws en andere nuttige informatie over de inkoop van allerlei soorten drukwerk raadplegen. 

http://www.drukwerk.nl

Reageer op dit artikel