nieuws

Schoonmaak, catering en beveiliging gaan voor gezond economisch model

Geen categorie

De brancheorganisaties OSB (schoonmaak), Veneca (catering) en de Nederlandse Veiligheidsbranche (beveiliging) luiden de noodklok over de aanhoudende neerwaartse prijsspiraal bij overheidsaanbestedingen. De aanhoudende prijsdruk leidt tot een grote druk op de kwaliteit van werk, een lagere investering in opleiden en een toenemende werkdruk. De branches hebben gezamenlijk het Bidbook Blijvend van Waarde opgesteld. In het […]

De brancheorganisaties OSB (schoonmaak), Veneca (catering) en de Nederlandse Veiligheidsbranche (beveiliging) luiden de noodklok over de aanhoudende neerwaartse prijsspiraal bij overheidsaanbestedingen.

De aanhoudende prijsdruk leidt tot een grote druk op de kwaliteit van werk, een lagere investering in opleiden en een toenemende werkdruk.

De branches hebben gezamenlijk het Bidbook Blijvend van Waarde opgesteld. In het Bidbook worden stappen beschreven die de brancheorganisaties – samen met de overheid – willen zetten om de dienstverlening op peil te houden.

Op woensdag 26 oktober wordt het Bidbook in Nieuwspoort aangeboden aan minister Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Bron: www.veiligheidsbranche.nl

Reageer op dit artikel