nieuws

Vervanging tapijtstroken entreemat bespaart kosten

Geen categorie

Als duizenden mensen  een entreemat belopen, is het niet vreemd dat deze slijt en vies wordt. Moet dan de volledige constructie met aluminimumprofielen vervangen worden? Emco heeft een andere oplossing gevondenn namelijk alleen de vervanging van de tapijtstroken. De volledige constructie van de entreemat met aluminium profielen blijft gehandhaafd, slechts de tapijtstroken worden verwisseld. Het werkt als […]

Als duizenden mensen  een entreemat belopen, is het niet vreemd dat deze slijt en vies wordt. Moet dan de volledige constructie met aluminimumprofielen vervangen worden?

Emco heeft een andere oplossing gevondenn namelijk alleen de vervanging van de tapijtstroken. De volledige constructie van de entreemat met aluminium profielen blijft gehandhaafd, slechts de tapijtstroken worden verwisseld.
Het werkt als volgt. De oude tapijtstroken worden met de hand verwijderd. Daarna worden de aluminium draagprofielen van vuil en tapijtresten ontdaan.
Tijdens de derde stap worden de nieuwe tapijtstroken in de aluminium draagprofielen geplaatst.

Zie http://www.emco.de/benelux

Reageer op dit artikel