nieuws

Herinneringsbrief fiscus over vennootschapsbelasting 2011 mogelijk onterecht

Geen categorie

De Belastingdienst heeft in een brief ondernemers gevraagd binnen tien werkdagen hun gegevens voor de vennootschapsbelasting over 2011 alsnog door te geven. Dit blijkt echter niet in alle gevallen terecht te zijn, zo laat de fiscus weten.

Met dagtekening 21 juli 2012 heeft de Belastingdienst aan ondernemers een brief gestuurd waarin zij erop gewezen worden dat zij nog geen 'Verzoek of wijziging voorlopige aanslag vennootschapsbelasting 2011' hebben ingediend. In de brief wordt verzocht om alsnog binnen tien werkdagen een aanvraag of wijziging in te dienen. Deze brief blijkt niet in alle gevallen terecht te zijn gestuurd.
Ondernemers die hun gegevens over 2011 al doorgegeven hebben, hoeven niets meer te doen. Degenen die hun gegevens over 2011 nog niet hebben doorgegeven, moeten alsnog voor 4 augustus een Verzoek of wijziging voorlopige aanslag vennootschapsbelasting 2011 sturen.

Reageer op dit artikel