nieuws

Alie Dijkstra start als adviseur bij OSB

Geen categorie

Alie Dijkstra is onlangs gestart als adviseur arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid bij werkgeversorganisatie OSB. Zij volgt Ilse Mariën op en is nu de nieuwe CAO-helpdesk collega van Hermien Dautzenberg. Dijkstra is jurist en deed haar ervaring in arbeidsvoorwaarden op bij retail brancheorganisatie CBW Mitex. OSB wenst Alie in haar nieuwsbrief veel succes bij haar werkzaamheden.

Alie Dijkstra is onlangs gestart als adviseur arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid bij werkgeversorganisatie OSB.

Zij volgt Ilse Mariën op en is nu de nieuwe CAO-helpdesk collega van Hermien Dautzenberg. Dijkstra is jurist en deed haar ervaring in arbeidsvoorwaarden op bij retail brancheorganisatie CBW Mitex. OSB wenst Alie in haar nieuwsbrief veel succes bij haar werkzaamheden.

Reageer op dit artikel