nieuws

&Samhoud en KPN zorgen het beste voor ouders

Instroom

&Samhoud en KPN zorgen het beste voor ouders

KPN Consulting en &Samhoud voeren het beste personeelsbeleid voor werkende ouders. Dat heeft Lof Media bekend gemaakt op het congres Work+Life=Inspiration.

KPN Consulting voert de lijst van grote bedrijven aan, terwijl &Samhoud het al jaren het beste doet bij de organisaties met minder dan 250 medewerkers. Elk jaar presenteert Lof de lijst met werkgevers waar de werkzaamheden het beste aansluiten op de agenda van werkende ouders. Hierbij wordt gekeken naar verlofregelingen, kinderopvang, flexibele werktijden, werk/privé balans, beleid en cultuur.

Initiatiefnemer Jolanda Holwerda is positief over de inspanningen van werkgevers om een gezonde combinatie van werk en de zorg voor kinderen te faciliteren: 'Het is een uitdaging om als werkende ouder tijd te verdelen tussen je gezin en je baan. De combinatie zorg en werk is in Nederland niet vanzelfsprekend. Het is mooi om te zien dat steeds meer werkgevers zich inzetten voor de meervoudige ambities van werknemers op het gebied van werk, gezin en maatschappij.'

De top 10 van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met meer dan 250 medewerkers, in 2011 is:

 1. KPN Consulting
 2. Achmea
 3. Gemeente Enschede
 4. Kadaster
 5. ING
 6. Microsoft
 7. Cisco
 8. Haagse Hogeschool
 9. Essent
 10. PwC

De top 5 van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met minder dan 250 medewerkers, in 2011 is:

 1. &Samhoud
 2. Career & Kids
 3. Partners aan het Werk
 4. Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge
 5. Werkgeversorganisatie AWVN
Reageer op dit artikel