nieuws

Prinsjesdag: 9 begrotingspunten die HR raken

Instroom

Prinsjesdag: 9 begrotingspunten die HR raken

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid borduurt in zijn begroting voor 2013 voort op reeds bekende voornemens. Versoepeling van het ontslagrecht, stapsgewijze verhoging van de AOW-leeftijd en harde aanpak van fraudeurs vormen een kleine greep uit de maatregelen die ervoor moeten zorgen voor een goed werkende arbeidsmarkt.

Wilt u precies weten wat er speelt en welke wetswijzigingen eraan zitten te komen? Schrijf u dan in voor de HR-wetgeving actualiteitendag. Deze dag staat geheel in het teken van de wetswijzigingen en ontwikkelingen naar aanleiding van het Lenteakkoord, Prinsjesdag 2012 en de mogelijke gevolgen van de verkiezingsuitslag. U bent in één dag helemaal op de hoogte.

Reageer op dit artikel