nieuws

Ambtenaren zitten kerst zonder salaris

Instroom

Ambtenaren zitten kerst zonder salaris

Sommige ambtenaren hebben hun salaris niet ontvangen voor de kerst.

Ambtenaren van de gemeente Utrecht hebben door een bankstoring hun salaris niet voor de kerstdagen ontvangen en dus komen sommigen in de knoei met hun kerstinkopen. Dat meldde RTV Utrecht.

De storing bij de Bank Nederlandse Gemeenten zorgde ervoor dat het loon over december niet op tijd binnen kwam. De storing is inmiddels wel voorbij, maar of het geld tijdig op de rekeningen staat is de vraag.

Een ambtenaar laat aan de zender weten dat hij “geen leuke kerst” heeft door het voorval en ook in een reactie onder het bericht laat een medewerker zich gelden. “Het is nu bijna sluitingstijd van de winkels en salaris staat er nog steeds niet op. Bedankt Gemeente Utrecht! Ik hoop dat jullie ook klotekerstdagen hebben net zoals diegenen die het werk opknappen op de lage werkvloer die de kerstdagen ingaan zonder geld.”

Lees ook: Traditioneel kerstpakket nog steeds meest populaire kerstatentie

Reageer op dit artikel