nieuws

Wat doet uw personeel met het vakantiegeld?

Instroom

Wat doet uw personeel met het vakantiegeld?

Het vakantiegeld is voor de meeste werknemers nog niet eens overgemaakt, maar de banken azen al op het geld. Goedkope acties van banken op een rij.

Voor het eerst in drie jaar jaar hebben banken weer meer acties om het vakantiegeld van spaarders aan te trekken. Dat concludeert vergelijkingssite Spaarrente.nl in het jaarlijks onderzoek.

Dit jaar bieden, naast de grote banken ABN Amro en ING, ook RegioBank, ASN Bank, ASR Bank en Zwitserleven vakantiegeldacties. De laatste twee zijn nieuwkomers in het rijtje. SNS Bank en Rabobank  slaan de vakantiegeldactie dit jaar over.

Hoewel het aantal spaaracties is toegenomen, hoeft de spaarder niet te rekenen op grote cadeaus. Zo ontvangt iemand die bij ASN Bank 500 euro stort gratis de Groene Vakantiegids 2014. Bij ASR Bank gaat het om een t-shirt van Olli bij een minimale storting van 1000 euro op een 5-jaars deposito. RegioBank geeft een set zomerse mokken weg en Zwitserleven een cadeaubon van de Bijenkorf ter waarde van 25 euro. De klant moet dan wel minimaal 1500 euro in een keer storten. (Bron: ANP)

PW DE GIDS VAKBASE: Het vakantiegeld wordt standaard in mei uitbetaald.  Kan het ook in een andere maand? 

Reageer op dit artikel