nieuws

Driessen HRM is ‘best managed company’

Instroom

Driessen HRM is ‘best managed company’

Driessen HRM is de ‘best managed company’ binnen het midden- en grootbedrijf.

‘Best Managed Company’ 2014 is Driessen HRM. Het bedrijf is daarmee de best geleide onderneming binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. “Best Managed Companies laten zien goede ondernemerskwaliteiten te bezitten door lef, visie en doorzettingsvermogen te tonen”, aldus Ton van Abeelen, programmaleider en partner van Deloitte Audit.

De Best Managed Company-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Deloitte en ING in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en TIAS School for Business and Society. Driessen HRM wint de award voor het vijfde jaar en ontving tevens de titel FD Gazelle voor als snelste groeier van Nederland. Met het behalen van deze twee titels behoort Driessen ook dit jaar weer tot een van de beste geleide bedrijven in Nederland en tegelijkertijd ook tot de snelst groeiende organisaties van Nederland.

Excelleren door goed management
Jeroen Driessen, directeur Driessen: “Ondanks dat we beide titels al meerdere keren hebben gewonnen, zijn we heel blij en trots dat we ook dit jaar weer deze titels mogen voeren. Het is uiteraard geen vanzelfsprekendheid en we werken er steeds hard aan om ons voortdurend te blijven verbeteren.”
Directeur Michaël Munnich vult aan: “Als brede HRM-dienstverlener voor de publieke sector werken wij vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken. Hierbij adviseren wij dagelijks onze relaties in overheid, onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector over die aspecten waarop wij nu voor onze eigen bedrijfsvoering met succes zijn beoordeeld. Wij beschouwen dit als een heel mooi compliment.”

Innoverend ondernemen
De Best Managed Companies 2014 staan centraal tijdens een symposium met het thema ‘Innoverend ondernemen’ op 23 januari 2015. Tijdens het symposium geven verschillende topondernemers hun visie op dit thema. Aansluitend kunnen de deelnemers deze kennis in praktijk brengen tijdens workshops. In de avond zal een feestelijke afsluiting van het programma van dit jaar volgen tijdens de Awards Ceremony.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis Achmea

Reageer op dit artikel