nieuws

AUDIO: Welke banen neemt de 3D-printer over?

Instroom

AUDIO: Welke banen neemt de 3D-printer over?

Hoe neemt nieuwe technologie als robots en 3D-printers ons werk over? En welke banen levert dat op?

Dat ‘robots ons werk gaan overnemen’, dat weten we nu allemaal wel. Maar hoe dan? Welke taken gaan robots, de 3D-printer en artificial intelligence precies van ons overnemen? En welk soort banen komen daarvoor in de plaats? En hoe komt onze dagelijkse werkdag er nu dan uit te zien? Bas van de Haterd, auteur van de boeken Revolutie van werk en 10 banen die verdwijnen, 10 banen die verschijnen en Richard van Tilborg, partner innovative techologies bij IT-bedrijf Ordina, noemen mooie voorbeelden van onze veranderende banen in de radio-uitzending van People Power Radio. Beluister het fragment.

TIP: Meer weten welke innovaties ons werk gaan veranderen? Kom naar de eHRM Conference 2015 op 24 september.

Reageer op dit artikel