opleiding

Instroom

Selecteren zonder vooroordelen

Vooroordelen en stereotyperingen: onze hersenen kunnen niet zonder. Ze helpen bij het ordenen van de grote hoeveelheid informatie die ons brein dagelijks te verwerken krijgt. Dat kan heel handig zijn. Ook bij werving en selectie wordt bewust en onbewust in stereotypes gedacht. Dat brengt echter ook risico’s met zich mee: het kan mensen bij voorbaat uitsluiten en de beste persoon komt zo niet altijd op de juiste plek.

Selecteren zonder vooroordelen

Als HR-medewerker wilt u de beste kandidaat voor een functie vinden. Bij de werving en selectie kijkt u daarom kritisch naar de mensen die u spreekt. U zet uw kennis en ervaring in op zoek naar talent en kwaliteit.

De training Selecteren zonder vooroordelen is een eyeopener:

  • U krijgt inzicht in uw selectieproces;
  • In uw organisatie komt er meer ruimte voor kwaliteit en
    competenties;
  • Door zonder vooroordelen te werven, komt er meer ruimte
    voor individuele kwaliteiten.
  • En daar profiteren u en uw werknemers van.

Bestemd voor:
Alle HR- en P&O-professionals en een ieder die met enige regelmaat werving- en selectiegesprekken voert.

Incompany trainingen:
Het komt regelmatig voor dat collega’s dezelfde trainingsbehoefte hebben. In dat geval kan een incompany training een voordelige keuze zijn die meer rendement oplevert dan een open training. De trainingen kunnen volledig op uw wensen en behoeften worden afgestemd.

Neem voor meer informatie contact op met:
Ineke Rikkers
E-mailadres: opleidingenhrm@vakmedianet.nl

Meer informatie & aanvragen

Reageer op dit artikel