Whitepapers

Toolkit voor candidate persona’s

Instroom

In onze talentgedreven economie zoekt toptalent op een andere manier naar werk dan vroeger. Veel werkgevers hebben nog steeds het idee dat ze simpelweg een vacature kunnen plaatsen en dat de juiste kandidaten hier dan vanzelf op afkomen.

Toolkit voor candidate persona’s

Tegenwoordig kunnen gekwalificeerde kandidaten echter precies de baan krijgen die voldoet aan hun behoeften, in plaats van zomaar elk aanbod aan te nemen of werk te blijven doen dat niet goed bij hen past. Om ervoor te zorgen dat relevante kandidaten uw vacatures kunnen vinden, moet u bereid zijn hen proactief aan te trekken door de meest interessante vacature-content en wervingskanalen in te zetten die u tot uw beschikking heeft.

Met deze toolkit voor candidate persona’s krijgt u inzicht in de talenten die u wilt bereiken.

Download de toolkit

Reageer op dit artikel