Whitepapers

Employer branding: dé manier om personeel te vinden

Instroom

Arbeidsmarktkrapte blijft nijpend; in sommige sectoren is personeel nauwelijks te vinden. Vertel een authentiek verhaal en behoud en trek de medewerker aan die jouw organisatie helpt groeien.

Employer branding: dé manier om personeel te vinden

In de huidige zeer krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit je te onderscheiden van de concurrentie. Maar hoe zorg je ervoor dat goed personeel voor jou kiest en niet voor je concurrent? En hoe houd je deze medewerkers vervolgens aan boord? Het vinden van het juiste personeel, begint met een ijzersterk werkgeversmerk. In deze whitepaper vertellen we wat employer branding is, waarom employer branding ook voor jouw organisatie werkt en geven praktische tips waarmee je direct zelf een uniek werkgeversmerk kunt opbouwen.

Download de gratis whitepaper

Reageer op dit artikel