congres

Organisatie & Strategie

1 november t/m 6 december | HR Strategie

Thema: HR Strategie

Soort congres: Collegereeks

Prijs: €2095

Adviseren, coachen en meedenken in de strategie van de organisatie zijn belangrijk in uw functie als HR-manager. Hiervoor heeft u niet alleen kennis van de personeelsinstrumenten nodig, maar ook de strategische en persoonlijke vaardigheden om die kennis uit te dragen.

1 november t/m 6 december | HR Strategie

Tijdens de Collegereeks HR Strategie bekijkt u HRM vanuit een strategisch perspectief en leert u HR-beleid op strategisch niveau vorm te geven.

Business partner
Deze reeks is een ontwikkelplatform voor ervaren en gedreven HR-managers (lijn- én stafmanagers), HR-adviseurs en HR-consultants die hun kennis op het gebied van strategisch HRM willen verrijken. U heeft de ambitie business partner te zijn van het management door de HR- strategie te laten aansluiten bij de strategische organisatiedoelen.

Voor wie?
U bent HR-manager of professional met HR in uw portefeuille. Van u wordt verwacht dat u een waardevolle bijdrage levert aan de strategische doelstellingen van de organisatie. Hiervoor is het van belang dat u als businesspartner een verhaal met impact heeft aan de directietafel. De Collegereeks HR Strategie geeft inzicht in hoe u de HR-strategie kunt laten aansluiten bij het strategisch perspectief van uw organisatie.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel