congres

Organisatie & Strategie

(Vol) 11 oktober | HR Actualiteitendag

Thema: Wetgeving

Soort congres: Congres

Prijs: €425

Let op: de actualiteitendag op 11 oktober is vol, wij verwijzen u graag naar de editie op 8 november.

(Vol) 11 oktober | HR Actualiteitendag

De Actualiteitendagen zijn al jaren een begrip en worden door deelnemers beoordeeld met een dikke 8. Door deze dag bij te wonen bent u in één dag weer helemaal op de hoogte van alle recente en komende wetswijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van HR.

De volgende onderwerpen staan centraal:

  • sociale zekerheid
  • pensioenen
  • arbeidsrecht
  • personeel & fiscus

Wat leert u?
Tijdens deze dag volgt u vier masterclasses. U leert van onze experts in deze vier vakgebieden. Zij nemen de recente en komende wetswijzigingen met u door. U leert alles over de gevolgen hiervan. Aan de hand van recente jurisprudentie, voorbeelden en tips lichten we de actualiteiten toe. Daarnaast heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen. U bent direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. Actueel, helder en praktijkgericht.

Na het volgen van de masterclasses:

  • Heeft u inzicht in recente wetswijzigingen op uw vakgebied;
  • Kunt u de actuele stand van zaken direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk;
  • Bent u helemaal up-to-date.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel