congres

Organisatie & Strategie

8 november | HR Actualiteitendag

Thema: Wetgeving

Soort congres: Congres

Prijs: €425

Als HR-professional heeft u te maken met vele wettelijke regelingen. Het is belangrijk dat u de wetten en regels kent en begrijpt. Blijf het gehele jaar op de hoogte met de HR-wetgeving actualiteitendag(en) en optionele mailalerts rondom wetswijzigingen. Zo blijft u het gehele jaar geïnformeerd.

8 november | HR Actualiteitendag

De Actualiteitendagen zijn al jaren een begrip en worden door deelnemers beoordeeld met een dikke 8. Door deze dag bij te wonen bent u in één dag weer helemaal op de hoogte van alle recente en komende wetswijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van HR.

De volgende onderwerpen staan centraal:

  • sociale zekerheid
  • pensioenen
  • arbeidsrecht
  • personeel & fiscus

Wat leert u?
Tijdens deze dag volgt u vier masterclasses. U leert van onze experts in deze vier vakgebieden. Zij nemen de recente en komende wetswijzigingen met u door. U leert alles over de gevolgen hiervan. Aan de hand van recente jurisprudentie, voorbeelden en tips lichten we de actualiteiten toe. Daarnaast heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen. U bent direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. Actueel, helder en praktijkgericht.

Na het volgen van de masterclasses:

  • Heeft u inzicht in recente wetswijzigingen op uw vakgebied;
  • Kunt u de actuele stand van zaken direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk;
  • Bent u helemaal up-to-date.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel