congres

Organisatie & Strategie

13 december | De toekomst van werk is maatwerk

Thema: Duurzame Inzetbaarheid, Het Nieuwe Werken

Soort congres: Congres

Prijs: €499

Traditionele organisatiemodellen en vormen van management verliezen steeds meer terrein. Door de snelle veranderingen op maatschappelijk, economisch en technologisch gebied zien bedrijven zich genoodzaakt om wendbaar te zijn en efficiënt te werken. Hierbij staat niet alleen de klant centraal:

13 december | De toekomst van werk is maatwerk

Het belangrijkste kapitaal van uw organisatie is uw werknemer.

Maatwerk voor medewerkers gaat een stap verder
‘Het Nieuwe Werken’ is een uitkomst van de technologische ontwikkelingen, die tijd- en plaats onafhankelijk werken mogelijk maken. Maatwerk voor medewerkers gaat een stap verder. Het personaliseren van werk komt centraal te staan, waarbij HR een belangrijke rol speelt. Zodat u zoveel mogelijk van uw medewerkers, zo lang mogelijk aan het werk kan houden. Op een gezonde en gemotiveerde manier.

Op 13 december onderzoeken we relevante nieuwe maatwerkoplossingen.
U krijgt:

  • Een unieke ontmoeting met Frederik Anseel!
  • Inzicht in de laatste ontwikkelingen van nieuwe manieren van werken, organiseren en de impact daarvan.
  • Handvatten voor uw eigen vernieuwing,
  • Tips en tricks voor slimmer (samen)werken.
  • Lessen van andere organisaties die de stap in de toekomst al hebben gezet
  • Instrumenten die u in uw direct in uw praktijk kunt inzetten
  • en heel veel inspiratie!

Voor wie is deze dag bestemd?

Het congres “De toekomst van werk is maatwerk” is opgezet voor HR-professionals (HR-directie, HR-managers, HR Business Partners, HR-adviseurs, HR medewerkers / coördinatoren) en andere (interne) adviseurs die zich bezighouden met het efficient inrichten van werk.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel