nieuws

Leidinggeven aan Het Nieuwe Werken

Organisatie & Strategie

Wat is er anders aan leidinggeven aan Het Nieuwe Werken? Het antwoord is simpel: alles én niets. Dat concludeert Susan Smulders van Moneypenny in de nieuwe whitepaper van dit consultanty- en trainingsbureau na zeven jaar ervaring met leidinggevenden aan Het Nieuwe Werken. Smulders zet uiteen wat de veranderingen die HNW meebrengt voor leidinggevenden en geeft […]

Wat is er anders aan leidinggeven aan Het Nieuwe Werken? Het antwoord is simpel: alles én niets. Dat concludeert Susan Smulders van Moneypenny in de nieuwe whitepaper van dit consultanty- en trainingsbureau na zeven jaar ervaring met leidinggevenden aan Het Nieuwe Werken.

Smulders zet uiteen wat de veranderingen die HNW meebrengt voor leidinggevenden en geeft inzicht in patronen en overtuigingen die implementatie uitdagend maken. Ook gaat ze in op belangrijke aandachtsgebieden van effectief leidinggeven aan HNW. Uiteraard met voorbeelden en tips die direct zijn toe te passen in de praktijk.

[gravityform id=”26″ title=”true” description=”false”]

U krijgt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige benadering door de opsteller van deze whitepaper.

Reageer op dit artikel