nieuws

Vijf voorbeelden van de kracht van HR Analytics

Organisatie & Strategie

Vijf voorbeelden van de kracht van HR Analytics

Het verzamelen van HR-data wordt pas waardevol wanneer het leidt tot betere beslissingen over de inzet van talent. Wanneer werkelijk alle kosten en opbrengsten van HR-beslissingen worden meegewogen, zouden organisaties waarschijnlijk voor heel andere HR-strategieën kiezen. Dat is de kracht van HR Analytics: het nemen van objectieve beslissingen over de inzet van talent. De whitepaper […]

Het verzamelen van HR-data wordt pas waardevol wanneer het leidt tot betere beslissingen over de inzet van talent. Wanneer werkelijk alle kosten en opbrengsten van HR-beslissingen worden meegewogen, zouden organisaties waarschijnlijk voor heel andere HR-strategieën kiezen. Dat is de kracht van HR Analytics: het nemen van objectieve beslissingen over de inzet van talent.

De whitepaper Vijf voorbeelden van de kracht van HR Analytics laat zien met welke verborgen factoren bij HR-analyses rekening moet worden gehouden. Aan de hand van een aantal voorbeelden ontdekt u hoe u door het verzamelen van de juiste HR-data de basis legt voor HR Analytics-projecten waarmee uw organisatie grote voordelen kan behalen, nu en in de toekomst.

Download de whitepaper hier

Reageer op dit artikel