nieuws

Waarom tijdregistratie?

Organisatie & Strategie

Waarom tijdregistratie?

Tijdregistratie is een belangrijke schakel in de automatisering binnen de organisatie. Maar tijdregistratie kan ook een gevoelig onderwerp zijn, waarover binnen organisaties op verschillende manieren wordt gedacht. Het e-book Waarom tijdregistratie geeft inzicht in de verschillende redenen waarom organisaties overgaan op tijdregistratie. Het boek is een uittreksel van de eerder verschenen uitgave De nieuwe kijk op […]

Tijdregistratie is een belangrijke schakel in de automatisering binnen de organisatie. Maar tijdregistratie kan ook een gevoelig onderwerp zijn, waarover binnen organisaties op verschillende manieren wordt gedacht.

Het e-book Waarom tijdregistratie geeft inzicht in de verschillende redenen waarom organisaties overgaan op tijdregistratie. Het boek is een uittreksel van de eerder verschenen uitgave De nieuwe kijk op tijdregistratie en krijg inzicht in de voordelen die tijdregistratie voor uw organisatie kan hebben.

Download het e-book Waarom tijdregistratie

Reageer op dit artikel