Whitepapers

Best Practices Gids 2018

Organisatie & Strategie

Haal inspiratie uit het succesvolle werkgeversbeleid van de Best Workplaces in Nederland. In dit onderzoek van Great Place to Work geven zij aan de hand van een evaluatie van het werkgeversbeleid inzicht in de thema’s waaraan een organisatie kan werken om zo de perceptie van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie te vergroten.

Best Practices Gids 2018

Goed werkgeverschap draait om de onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier. Alleen tevreden medewerkers leiden nog niet tot organisaties waarbij prestaties verbeteren en waar mensen, op gezonde wijze, het beste uit zichzelf halen.

Best Practices van goed werkgeversbeleid
De meest inspirerende voorbeelden krijgt u van organisaties die zich hebben bewezen op het gebied van goed werkgeverschap. In de vijfde editie van de Best Practices Gids zijn wederom de mooiste en beste programma’s geselecteerd op basis van het werkgeversbeleid van de 63 Best Workplaces 2018. Tevens lichten de consultants van Great Place to Work® toe waarom juist in deze programma’s sprake is van een Best Practice.

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel