Whitepapers

Learning Agility in de praktijk

Organisatie & Strategie

Inmiddels zijn we er allemaal van doordrongen dat veranderingen steeds sneller gaan. Veel organisaties zijn op de een of andere manier in een staat van transitie en zijn druk bezig deze transformatie vorm te geven.

Learning Agility in de praktijk

De toekomst blijft echter ongewis, en de behoefte aan houvast blijft logischerwijs groot. Loslaten en experimenteren met nieuwe werkvormen, of zelfs compleet nieuwe businessmodellen, is aan de orde van de dag, maar hoe kunnen we de weg naar deze onbekende toekomst gezamenlijk verkennen en vormgeven? Dit vraagt steeds om verschillende manieren van werken, inspringen op de werkelijkheid van de dag, leiderschap en visie, en vooral verschillende manieren van continu leren. Een focus op Learning Agility geeft houvast in een onzekere toekomst.

Deze whitepaper behandelt:

  • wat learning agility is;
  • de 5 dimensies van learning agility;
  • learning agility onderzoek;
  • tips om de agility score van uw organisatie te verbeteren;
  • feiten & cijfers;
  • learning agility & recruitment.

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel