congres

Personeelsmanagement

9 oktober | Talent & Performance Management

Thema: Performance Management, Recruitment, Talentmanagement, talentontwikkeling

Soort congres: Congres

Prijs: €449

De ‘War for Talent’ is in 2018 weer in alle hevigheid losgebarsten. De economie draait op volle toeren en er heerst krapte op de arbeidsmarkt. Talentmanagement en het aantrekken en ontwikkelen van medewerkers is topprioriteit en staat bovenaan op de HR-agenda.

Door het aantrekken van toptalent maakt u als organisatie het verschil. Maar hoe doet u dit en hoe behoudt u dit talent voor uw organisatie? Hoe laat u hen op de beste manier performen?

9 oktober | Talent & Performance Management

Van functies naar rollen

De tijd dat medewerkers enkel geselecteerd worden op basis van wat ze kunnen of weten ligt achter ons. Het is van belang te weten wat hen drijft en wie ze zijn. Werken met rollen in plaats van functies kan de organisatie – en medewerkers zelf – veel flexibiliteit opleveren. Het denken in rollen is een innovatieve manier van organisatie- en teamontwikkeling waarbij niet langer functiebeschrijvingen de basis zijn voor beoordelen, functioneren, professionaliseren en talentontwikkeling, maar een frame work van rollen die resultaatgericht en discipline overstijgend zijn.

Tijdens het congres Talent en Performance Management wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van performance management en het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent.

Na dit congres:

  • Weet u hoe talentontwikkeling en organisatieontwikkeling met elkaar verbonden zijn en in kunt zetten;
  • Welke ontwikkelingen er plaatsvinden op het gebied van talentmanagement en de invloed voor HR;
  • Leert u rollen te ontwikkelen die helpen bij uw organisatiedoelstellingen;
  • Weet u hoe u talenten kunt aantrekken en binden binnen uw organisatie;

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel