nieuws

Grant Thornton is beste baas

Personeelsmanagement

Grant Thornton is beste baas

Adviesorganisatie Grant Thornton is nu de beste werkgever in de accountancy branche.

Deze titel wees het International Accounting Bulletin vorige week toe aan het internationale accountancy en adviesbureau Grant Thornton. In Nederland heeft het bedrijf negen vestigingen en vijfhonderd medewerkers.

De organisatie werd door een onafhankelijke jury beoordeeld op verschillende aspecten van haar bedrijfsvoering. Vooral op het gebied van betrokkenheid bij de medewerkers en de opleidingsmogelijkheden, die met name voor jonge werknemers belangrijker zijn dan salaris, voor het personeel blinkt het bedrijf uit. De juryleden prezen met namen de leiderschapsprogramma’s en het ‘Global Talent Mobility Programme’, dat tot nu toe leidde tot meer dan 320 uitwisselingen van medewerkers binnen het internationale netwerk.

Lees ook: ‘Beste Werkgever’ heeft heldere toekomstvisie

Ed Nusbaum, Global CEO, over de onderscheiding: ‘Dit onderstreept de kracht van onze interne opleidingen en carrièremogelijkheden die wij internationaal bieden met ons wereldwijde ‘talent mobility program’. De ondersteuning van de groei en ontwikkeling van Grant Thornton werknemers in de wereldwijde organisatie staat centraal in het realiseren van onze eigen groei en succes.’

TIP: Whitepaper: de beste manieren om kostbaar talent te werven en te behouden nu, morgen en erna

 

Reageer op dit artikel