nieuws

Hoe regelen succesvolle bedrijven risicomanagement?

Personeelsmanagement

Veel bedrijven zijn zich in toenemende mate bewust van het feit dat Duty of Care een belangrijk onderdeel vormt binnen het bedrijfsbeleid. Om dit beleid effectief toe te passen moeten systemen en verantwoordelijkheden worden gecentraliseerd en betrekking hebben op álle werknemers. Wilt u weten hoe succesvolle bedrijven risicomanagement regelen voor hun zakelijke reizigers en medewerkers, en […]

Veel bedrijven zijn zich in toenemende mate bewust van het feit dat Duty of Care een belangrijk onderdeel vormt binnen het bedrijfsbeleid. Om dit beleid effectief toe te passen moeten systemen en verantwoordelijkheden worden gecentraliseerd en betrekking hebben op álle werknemers.

Wilt u weten hoe succesvolle bedrijven risicomanagement regelen voor hun zakelijke reizigers en medewerkers, en zo een goed Duty of Care-beleid voeren? [gravityform id=”21″ title=”true” description=”false”]

U krijgt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige benadering door de opsteller van deze uitgave.

Reageer op dit artikel