nieuws

VIDEO: Zo maakt u medewerkers toekomstproof

Personeelsmanagement

VIDEO: Zo maakt u medewerkers toekomstproof

Als het gaat over duurzame inzetbaarheid, moet het kwartje bij HR nog vallen, zegt hoogleraar Aukje Nauta. Welk kwartje gaat dat om?

Duurzame inzetbaarheid: in elke organisatie wordt erover gepraat, maar niet iedereen begrijpt waar het écht om gaat. ‘Het kwartje van uitgestelde wederkerigheid moet echt nog vallen bij HR’, zegt  Aukje Nauta, hoogleraar employability. Maar hoe werkt die uitgestelde wederkerigheid precies en wat heeft de organisatie daaraan? Nauta spreekt in haar key note op het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid op dinsdag 23 juni over hoe u de organisatie en uw mensen ‘toekomst-proof’ maakt. Bekijk alvast een voorproefje in het video-interview. 

Reageer op dit artikel