nieuws

Leren 3.0 creëert betrokken medewerkers

Personeelsmanagement

Leren 3.0 creëert betrokken medewerkers

Flexibel en zelfstandig werken is mooi, maar als het doorschiet voelen uw mensen zich niet meer betrokken bij de organisatie. De oplossing? Samen leren.

Flexibel is het toverwoord de komende jaren in arbeidsland. We werken als zelfstandige afdeling minder op onze eigen afdeling en meer op ons eigen projecten. Minder op kantoor en meer thuis. Minder 9 tot 5 en meer around the clock. Zo werkt het nou eenmaal. Maar als medewerkers flexibeler worden, kan de betrokkenheid met de organisatie wel eens flink afnemen.
Welke rol spelen managers in het creëren – of behouden – van die betrokkenheid van medewerkers? Die vraag kreeg organisatiestrateeg Jeroen Busscher in de radiouitzending van People Power Radio. De crux zit ‘m in Leren 3.0, zegt Busscher: ‘Samen leren van elkaar en door elkaar’. Hoe werkt dat in de praktijk? Beluister het radiofragment hier terug.

Reageer op dit artikel