nieuws

Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2016 van start!

Personeelsmanagement

Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2016 van start!

Het Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid is weer van start! We horen graag hoe het daarmee staat in uw organisatie. Doe mee!

Voor het zesde jaar vraagt het onafhankelijke Platform Over Duurzame Inzetbaarheid naar de stand van zaken rond duurzame inzetbaarheid in Nederland.
We willen dit jaar vooral van u weten hoe u aan het werk bent met duurzame inzetbaarheid. Waarmee bent u al goed op weg en welke pijnpunten ervaart u? U krijgt in dit onderzoek, dat speciaal werd ontwikkeld samen met de Universiteit van Amsterdam, een aantal uitspraken voorgelegd over aspecten van het werk en de samenwerking onderling. Het zijn aspecten die vaak in verband worden gebracht met duurzame inzetbaarheid, zoals vitaliteit, ziekteverzuim, teamwork, leidinggeven, opleiding en ontwikkeling, talentmanagement, doorstroommogelijkheden.

Win congreskaarten!

Als u meedoet met de enquête maakt u bovendien kans op een van de gratis toegangskaarten voor het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid ter waarde van € 349. Het jaarcongres wordt ook in 2016 gehouden in juni.

Doe nu mee! Het onderzoek loopt dit jaar maar enkele weken. U ziet de uitslagen in maart, onder andere op de website overduurzameinzetbaarheid.nl

Klik op deze link om mee te doen met het Nationaal onderzoek.

Kopieert u de link zelf in de adresbalk van uw browser? Let dan op dat u de hele link kopieert.

Reageer op dit artikel