nieuws

Geef uw mening en maak kans op een Bol.com-cadeaubon

Personeelsmanagement

Welke HR-thema’s zijn voor u belangrijk? Welke wijze van informatievoorziening heeft uw voorkeur? Over welke onderwerpen praat u graag een-op-een met een expert? PW. nodigt u uit om deel te nemen aan een online onderzoek gericht op HR-professionals.

Geef uw mening en maak kans op een Bol.com-cadeaubon

PW. wil u optimaal ondersteunen in uw dagelijkse werk. Daarom nodigen we u graag uit om deel te nemen aan ons online onderzoek.

Uw mening is zeer waardevol voor ons en we stellen uw medewerking aan dit onderzoek dan ook erg op prijs. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal tien minuten. Met uw deelname maakt u bovendien kans op een Bol.com-cadeaubon. We verloten vijf bonnen ter waarde van € 20, – onder alle deelnemers.

Door te klikken op onderstaande knop komt u bij de vragenlijst.

Naar het onderzoek

Het onderzoek wordt uitgevoerd door MediaTest, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Uw deelname is uiteraard volledig anoniem.

Reageer op dit artikel