opleiding

Personeelsmanagement

11 december | Meesterlijke gesprekken

Thema: Communicatie

Soort opleiding: Opleiding

Prijs: €595

Praten. U doet niet anders. U gaat een gesprek in met de gedachte dat u een goed resultaat gaat behalen. Dagelijks voert u gesprekken en toch loopt deze keer alles anders.

11 december | Meesterlijke gesprekken

Liegende sollicitanten, huilende medewerkers of een draaiende manager zonder duidelijke boodschap. U heeft de jackpot gewonnen als ook de trukendoos met emoties en manipulatie op tafel komt. Allemachtig! U moet reageren, en snel ook, voordat u het onderspit delft. U voelt de sturing door uw vingers glippen. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Had u dit anders kunnen aanpakken?

Word ieder gesprek meester
Dit is niet de honderdduizendste cursus met een stukje conversatietechniek. U leert bij Meesterlijke Gesprekken in één dag talloze, essentiële technieken om het gesprek te buigen naar het resultaat dat u voor ogen hebt. Vaar niet blind, maar wordt kapitein op uw onzinkbare schip in een zee van driftige verhalen. Leer slim manoeuvreren in het gesprek en doorzie en beheers het onderhandelingsspel. Onder leiding van performance-goeroe Jacco van den Berg gaat u deze training te lijf. Jacco deelt zijn eindeloze kennis met u, zoals hij al met duizenden anderen heeft gedaan. Kies voor iedere conversatie de beste insteek en optimale voorbereiding. Want wat gebeurt er met uw gesprekspartner als u B zegt terwijl hij A verwacht? Volg de training! Daarna beheerst u ieder coach-, selectie- of slechtnieuwsgesprek.

Door deze training;

  • Past u al na één dag al de verschillende technieken toe
  • Perfectioneert u de optimale voorbereiding en gespreksvoering
  • Reageert u gevat, ad rem en effectief op uw gesprekspartner
  • Coacht en adviseert u lijnmanagers over een goede gespreksaanpak

Cadeau
Deze opleiding is inclusief de uitgave Het Grote gesprekkenboek ter waarde van €39.95

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel