Whitepapers

Checklist 10 stappen naar een succesvol MTO

Personeelsmanagement

Checklist 10 stappen naar een succesvol MTO

Of u nu gaat voor bevlogenheid, betrokkenheid of toch voor medewerkerstevredenheid, de meeste organisaties willen graag weten wat er leeft onder de medewerkers. Met een medewerkerstevredenheidsonderzoek gaat u actief op zoek naar feedback.

Hoe medewerkers hun werk ervaren, is van grote invloed op het succes van de organisatie.Het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) is een van de manieren om vinger aan de pols van de organisatie te houden. Om het MTO effectief in te zetten, moet u vooraf duidelijke keuzes maken over wat u met het onderzoek wilt bereiken. In deze checklist vindt u tien belangrijke stappen naar een succesvol medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Download de checklist

Reageer op dit artikel