Whitepapers

Praktijkgericht leiderschap

Personeelsmanagement

Modern of nieuw leiderschap, de term valt te pas en te onpas. Maar wat is het eigenlijk? Alles wat u als (HR-)manager moet weten om uzelf én uw collega-managers die extra meerwaarde te geven, leest u in de whitepaper.

Praktijkgericht leiderschap

Succesvol leiderschap draait vandaag de dag om 4 managementcompetenties. Als leidinggevende bent u leider, ondernemer, manager en coach. Daarbij moet u alle ballen in de lucht kunnen houden en soepel kunnen schakelen tussen de verschillende rollen.

Het ene moment moet u een inspirator zijn voor uw mensen, het andere bent u bezig om targets of een visie te formuleren of die overtuigend uit te dragen. Kortom, als leidinggevende van nu bent u een echte multitasker.

Wat houden die verschillende rollen precies in? Hoe houdt u alle ballen in de lucht? En wanneer vervult u welke rol? In de whitepaper Praktijkgericht Leiderschap zoomen wij in op the (wo)man in the middle. Nieuwsgierig? Vraag dan meteen de whitepaper aan.

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel